От х:

Днес в x:

Вижте новия дом на Обама с 8 спални и 10 бани (видео)

Барак Обама и съпругата му Мишел купиха дом за 8,1 милиона долара. Той се намира в квартала "Калорама" във Вашингтон, съобщава "Вашингтон пост", като се позовава на агенция за недвижими имоти.

Квартал "Калорама", който се намира в северозападната част на Вашингтон, е сред най-старите и най-престижни квартали в града. Там по различно време са живели предшественици на Обама на поста президент на САЩ - Удроу Уилсън, Уилям Тафт, Франклин Рузвелт, Уорън Хардинг и Хърбърт Хувър, пише БТА.

Семейството на бившия президент на САЩ взело дома под аренда след приключването на президентския мандат, а сега е решило да го купи. В него има 8 спални и 10 бани.

Барак и Мишел Обама възнамеряват да останат във Вашингтон, докато по-малката им дъщеря Саша не завърши училище.

"Вземайки под внимание, че ще останат най-малко две години и половина във Вашингтон, бившият президент и съпругата му прецениха, че е целесъобразно да придобият дома", заяви говорителят на Барак Обама Кевин Луис.

Изданието отбелязва, че домът на бившия президент на САЩ  е вторият най-скъп в квартал "Калорама" Около 23 милиона долара струва домът на основателя на компанията "Амазон" и собственик на издателство "Вашингтон пост" Джеф Безос.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини