От х:

Днес в x:

Марешки: Зависими хора могат да ни вкарат във война с Русия

За да ме харесат няма да стана гей, няма да се нанасям в чужди имоти, няма да стана педофил. Хомосексуалистите в политиката се крият, когато не са във властта. Иначе ходят по площадите, правят си прайдове, а когато са там, тогава искат да се крият. Ние сме против зависимите хора,независимо дали са хомосексуалисти,наркомани и алкохолици. Това заяви Веселин Марешки, зам.председател на Народното събрание, лидер на ПП"Воля", в доста объркано изказване по Нова телевизия.

 В  никакъв случай не съм посочил хомосексуализма като нещо лошо,не са ме разбрали. Гузен негонен бяга.Има тайни общества, които дърпат конците на такива хора. Ами такива могат да ни вкарат във война с Русия. Ако им каже някой да го направят и ги заплаши, че ще извади записите... Когато задава въпроси на Путин, дали някой му дърпа каишката или той си задава свободно въпроса, това трябва да знаем, обясни Марешки. Попитах журналистите  за какви заслуги към род и родина г-н Вигенин е станал министър, никой не можа да ми отговори, каза още той, без да обясни в каква връзка непрекъснато дава този пример.

Много е вероятно в  Народното събрание да има наркомани Виждал съм такива хора в община Варна, които разпродадоха най-хубавите имоти на града за жълти стотинки.Може ли за шофьорите да има тест за наркотици, за депутатите да няма.

Моите опоненти, за мен това са изроди, ме обвиняват, че съм подкупил съдията да ме оправдае, после се пуска, че съм бавел нарочно делото. Ако излязат едновремено, ще лъсне цялата нелепост на тези две твърдения. 

Източник: http://www.faktor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини