От х:

Днес в x:

Ограбиха хасковлийка на път за вкъщи

60-годишна жена е ограбена на ул. „Хан Омуртаг“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на полицията. Тя е нападната на път за дома си около 20 часа снощи от младеж. Непознатият я застигнал в гръб и й издърпал дамската чанта, в която имало 120 лева, лични документи и мобилен телефон.

Пред униформените потърпевшата заявила, че нападателят е облечен с бяла тениска и сини дънки. Работата по случая продължава.

През денонощието в Свиленград пък е станала кражба. 71-годишен мъж заявил, че са му откраднати кошери с 12 рамки и пчелно семейство, поставени на пътя за село Момково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ге
    Гергана
    18 0
    13:57, 1 юни 2017
    Все по често чета за грабежи и насилие в Хасково и това ме притеснява! Какво правят компетентните органи по въпроса?
  • 2
    В Хасково има достатъчно камери за да се разкриват такива инциденти своевременно. На първо място полицията , защото чака парса от крадците , не изисква и не ползва такива записи . В други градове има карта на всички камери в даден район , и за 20 минути може да се види кое е лицето на къде е тръгнало и често пъти това го прави разпознаваемо . Но у хаскьой полицията смята , че записа не е доказателство / той се снема чраз експертиза и става доказателство /, но полицайте много ги е страх да на ги накарат да си вършат работата . Ако трябва да изземван записи , това е загуба на време / всуки полицай работи поне още две неща и ходи на работа само да си почива / , ами ако вземат , че го разпознаят как ще му поискат процент , че те тогава трябва да го арестуват.
    Хасково нет добре беше започнало да показва записи и да прадставя безхаберието , немарливостта и наглостта на служителите на реда .
  • 3
    От
    Откраднаха ми телефона
    3 0
    16:51, 1 юни 2017
    Откраднаха ми телефона с портмонето. След като звъннах на полицията те казаха че ще се заемат. На мястото имаше камера и взех записа още същия ден, а полицията го е взела чак след 2 дни
  • 4
    Ем
    ЕМИН
    0 -2
    18:00, 1 юни 2017
    Стига сте приказвали глупости полицаите след няма и час имаха записи от камерите от 2 обекта които са на автогарата.хората си гледат работата.
  • 5
    Яг
    Ягода
    1 0
    19:04, 1 юни 2017
    На ведущо място е успешната полицейска акция в махалата,колко полицаи,колко жандарми и т.н.И някъде между редовете се "споменава" за извършен грабеж.Нали целта в една нормална държава е свободното придвижване на нейните поданици,а не да оглеждаш някой партизанин да не ти изскочи в гръб.
Последни новини