От х:

Днес в x:

Португалска фирма търси 80 работници-берачи на малини

Компанията предлага 3-месечен трудов договор (юли - септември), с възможност за удължаване и 15-дневен пробен период, обясняват от Бюрото по труда в Асеновград, където набират документите на кандидатстващите. Режийните за всеки отработен ден са в размер на 3,75 евро, които се изплащат в края на месеца със заплатата. За работа в почивни дни или национални празници има осигурено допълнително заплащане, което е 50% върху дневната надница. Налични са и премии от 0,30 евро на кг за над 3,5 кг/час. Всички работници се извозват до и от работното място с транспорт, осигурен от фирмата. Месечните социално и здравно осигурителни удръжки варират, като минималният данък е в размер на 11% от трудовата заработка. Допълнителен месечен данък IRS е от 0% до 25%.

Няма задължителни изискванията към кандидатите, но все пак опитът в селското стопанство е за предпочитане.

Основното месечно възнаграждение е 557 евро + месечни коледни и великденски добавки. Заплатата се изплаща на последния ден от месеца с банков превод. Местоработата е в Замбужейра до Мар, община Одемира, Португалия. Работодателят осигурява жилище с включени вода, електричество и газ срещу 2,75 евро на ден като настаняването е в къщи с по 3 или 4 човека в стая, в зависимост от големината на стаята.

Записването на кандидати става в Бюрото по труда по местоживеене чрез попълване на апликационна форма. С одобрените кандидати ще бъдат проведени интервюта в средата на юни. Срокът за кандидатстване е 7 юни.

Източник: asenovgrad.net

Коментари в сайта

Последни новини