От х:

Днес в x:

100 снимки в конкурса „Виждам красотата“ на областния управител

35 млади фотографи - ученици от Хасковска област, изпратиха уникални снимки за конкурса на областния управител на Хасково Станислав Дечев „Виждам красотата“. 100 са снимките от всички краища на региона, които ще впечатлят всеки, който посети официалната фейсбук-страница на областна администрация Хасково.

Екипът на губернатора ви призовава да се насладите на творчеството на младите творци и да отбележите своите предпочитания чрез харесване на конкретна снимка в албума „Виждам красотата“. Това гласуване ще определи победителя в традиционния конкурс за детска фотография, организиран по повод Международния ден на детето – 1 юни. Вотът ще продължи до 12 часа на 30 май 2017 г. След този час „лайковете“ ще бъдат засечени от комисия и ще станат ясни любимите снимки на нашата аудитория и победителите във втория фото-конкурс, иницииран от областния управител на Хасково.

Трите фотографии, събрали най-много харесвания ще бъдат отличени на празнична церемония в областна администрация. Награди на победителите ще връчи областният управител Станислав Дечев. Тогава той ще обяви и своята любима снимка, която ще стане корица на официалната страница на държавната администрация в социалната мрежа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    7 -2
    08:04, 27 май 2017
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Ре
    Реформатор- лаладжия
    9 -1
    17:17, 27 май 2017
    Ами това било много лесно да си облъстен управител--- картинки фотографии лентички ходене до границата привикване на колежките оглеждане дупетата им Той за това се и върна
  • 3
    Бу
    Бунак
    6 0
    19:48, 27 май 2017
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Последни новини