От х:

Днес в x:

Атакист скандалджия е новият управител на Софийска област

Бившият депутат и известен скандалджия Илиан Тодоров от "Атака" ще бъде новият областен управител на София-област.

Избиран два пъти за народен представител в 42-рото и 43-тото Народно събрание, Илиан Тодоров е един от депутатите на Сидеров, които плътно следваха своя лидер, когато правеше сцени и ексцесии пред НАТФИЗ.

Тодоров е част от кликата на Сидеров, която на 25 октомври 2015 г., в нощта на местните избори, заплашваше и се заканваше на журналисти, дошли да отразяват действията на Сидеров и компания.

Освен със скандали, бъдещият областен управител на София е известен с това, че обича да цитира грешно американски биолози и сексолози.

По повод ексцесиите в НАТФИЗ той беше заявил, че "75% от артистите са хомосексуалисти и дегенерати", което било цитат на Алфред Кинси - виден американски биолог и сексолог, който никога не е изричал тези думи. Още повече - Алфред Кинси (1894 - 1956 г.) никога не използва в изследванията си обиди като "дегенерати".

Биографията на Илиан Тодоров сочи, че е магистър по национална сигурност и отбрана от Военната академия „Георги С. Раковски“.

Тодоров беше регионален координатор на "Атака" за Югозападна България.

От квотата на Обединените патриоти правителството назначи общо петима областни управители. За губернатор на София-град вече беше избран Николай Пехливанов, който беше зам.-председател на столичния общински съвет. През 2011 г. бе кандидат за кмет на София от "Атака".

За областни управители на Добрич и Русе от квотата на ВМРО бяха назначени Атанас Атанасов, бивш общински съветник в Балчик и Галин Григоров - областен координатор на ВМРО.

От НФСБ беше назначен областен управител в Стара Загора. Това е Гергана Микова, която досега е била директор на регионалния офис на телевизия СКАТ в Стара Загора и Пловдив.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини