От х:

Днес в x:

Хасковлии изрядни с винетките през миналата седмица

Общият брой нарушения на пътя, засечени в Хасково при проверките между 15 и 21-ви май, са 259, съобщава МВР. За страната общо те са 15 494.

За периода в Хасковски регион са написани 151 фиша, а за страната те са 8054. Актовете за установяване на административни нарушения на неправоспособни водачи са 31 при проверките в региона на Хасково.

Моторно превозно средство след употреба на алкохол са управлявали 257 души, от тях 116 с концентрация на алкохол в кръвта над лимитните промили, сочат данните за страната. В Хасковско през изминалата седмица хванатите пияни водачи са 9, при двама от тях дрегерът е отчел алкохол в кръвта над 1,2 промила.

От 123 катастрофи, станали за периода по пътищата на страната, пет са в Хасковско с петима ранени. От проверените с дрегери за отчитане при употреба на наркотични вещества, хасковските шофьори са дали отрицателни резултати при всички проверки.

По едно нарушение е засечено от пешеходец и едно от велосипедист.

Пътните полицаи са установили 186 моторни средства без винетен стикер, в графа“нарушители“ от Хасковски регион няма записан нито един водач.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини