От х:

Днес в x:

National Geographic KIDS на 24 май в Пловдив

Пловдив е част от турнето на National Geographic KIDS в България. Веселото градче ще спре в града под тепета на 24 май, съобщиха от пресцентъра на общината. "Учи, забавлявайки се!" е мотото, под което National Geographic KIDS за трета поредна година отправя предизвикателство към всички любознателни деца в нашата страна.

Активностите по време на образователната обиколка "Клуб Малки откриватели" са вдъхновени от изследователския и научен опит на National Geographic и целят да подобрят знанията на децата по един съвременен, но забавен начин.

"Клуб Малки откриватели" предлага на децата многобройни игри и работилници - викторината "Невероятно, но факт!", игрите "Познай думата" и "Познай динозавъра" заедно с холограми на древни влечуги, оцветяване с боички на касички-динозаври, моделиране с глина, експозиции на открито, щура лаборатория и още много други.

През тази година веселото градче на National Geographic KIDS гостува в осемте най-големи града в България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново и Плевен. По традиция хиляди деца и техните родители участват в целодневните занимания, които са напълно безплатни.

В Пловдив проявата се осъществява със съдействието на общината.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини