От х:

Днес в x:

Ентусиасти се събраха на спортен празник в Татарево

    Спортен празник на село Татарево „Константин и Елена“ събра 4 футболни отбора от общината, 30 стрелци и много хора дошли с настроение в почивния ден.

    В турнир за агнето на кмета на Татарево се срещнаха отборите на Буково, Караджалово, Бяла река и Мълния – Татарево. Победители станаха белореченци, които получиха златни медали, грамота и истинско живо агне. След тях се наредиха футболистите на Караджалово, завоювали среброто. Бронзови медали имаше за класираните и на трето, и на четвърто място.  Цялата надпревара беше придружена с много настроение и усмивки. А съдията на всички срещи Пламен Стайков също беше отличен с грамота.

    Стрелците бяха разделени на мъже и жени и на възрастови групи до и над 18 години. Тя се проведе под строгия надзор на треньора по спортна стрелба Величка Колева. При малките победители са Ани Василева и Станимир Петков. При големите – Яна Тенева и Георги Йорданов.

    „Много хубаво прави кмета, че организира празници. Вълнуваме се от всичко – каза Атанаска Карараева – браво на младите, че оживиха селото.

    Спонсори на спортния празник станаха кмета на общината Ангел Папазов, Чавдар Здравчев, Красимира Александрова, Христо Вълчев, "Офисите" Първомай, ОМВ Поповица, Иван Ташолов и Илия Ганчев.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини