От х:

Днес в x:

Трето място за джудистите на Хасково от финална лига в София

Изображение 1 от 3

    Спортен клуб по джудо “Хасково” завърши на трето място в крайното класиране в Джудо лигата за момчета до12 г. в София. Във финалния кръг на надпреварата в Зимния дворец на спорта участваха отборите от топ 4 в крайното класиране от провелите се четири кръга в цялата страна. В съревнованията състезателите на „Хасково“ записаха победа над пловдивския клуб „Арена спорт“ и загуба от „Илинден“ София.

    С постигнатите резултати момчетата на треньорите Георги Георгиев, Васил Димитров и Християн Христозов се наредиха на трето място, за което получиха купа от турнира и бронзови медали. Злато спечелиха състезателите на „Десант“ Варна, втори е столичният клуб „Илинден“, а на четвърто място останаха пловдивчаните от „Арена спорт“.

    За успеха на хасковския клуб допринесоха Стилян Сталев (30 кг), Калоян Иванов (34 кг), Владимир Русев (38 кг), Бату Алпер (42 кг), Антон Димитров (46), Младен Райков (50 кг) и Стоян Тенишев (+50 кг). Имахме възможност и за първо място, но трима от титулярите ни не успяха да се включат в състезанието поради уважителни причини, заяви единият от наставниците Георги Георгиев.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини