От х:

Днес в x:

Чуйте украинското чудо: It's Me, Jamala (видео)

"It's Me, Jamala" (Това съм аз, Джамала) е забележителният сингъл на украинската певица Джамала, носител на първа награда в конкурса за песен на Евровизия 2016. За разлика от по-скоро драматичната и болезнена "1944", тук е Джамала в най-радостното си и оживено състояние. По доста нетрадиционен начин тя отдава почит на Лейди Гага и Ейми Уайнхаус - певици, на които се възхищава много. Тя определено разкрива голямото си уважение към световноизвестните си колеги, но също подчертава собствената си идентичност.

С тази песен Джамала разкрива душата си, свързана с джаза. С помощта на Евгений Филатов,  един от най-влиятелните украински продуценти, песента звучи прекрасно. Филатов използва характерните елементи от т.нар. "Motown Sound" и добавя допълнителни звуци, които превръщат песента в експлозивен микс от грууви бийт, орган, брас секция и вокали. Проектът олицетворява напълно съвременното поп звучене в най-добрия смисъл.

Видеоклипът е сниман в голям мащаб, типичен за филмите на голям екран. Специално за него са построени огромни декори и конструкции, които напомнят на  кино студио от 60 години. В клипа участват актьори, хореографи, режисьор с опит в Холивуд и оператор, който е заснел последния филм от поредицата "Междузвездни войни", "Еверест", "Кодът на Да Винчи" и „Троя" и други популярни холивудски продукции.

Music@Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини