От х:

Днес в x:

Свободни места за безработни до 29 години обяви димитровградско предприятие

14 работни места обяви химическия завод "Неохим" в Димитровград в рамките процедурата „Младежка заетост”. Те са за безработни лица до 29-годишна възраст, които са регистрирани в Бюрото по труда. От предприятието дават възможност за 6-месечен платен стаж с определен наставник за придобиване на професионален опит, и практически умения.  

Търсят се техник- механик, автоматизация на производството с изискване към кандидатите за завършено средно образование със специалност „Автоматизация на непрекъснати производства”; като тук са обявени две места. Две са местата за електромонтьор, които трябва да имат средно образование със специалност “Електрообзавеждане на производството”.

Търсят се и двама шлосери със средно техническо образование, както и трима апаратчици на химически процеси, които трябва да притежават средно или висше техническо образование. Обявено е и едно място за готвач с умения в „Производство на кулинарни изделия и напитки”, Кетъринг” или „Производство и обслужване в заведения за хранене и развлечения”.

Други от обявените позиции са за "Специалист организиране, нормиране и отчитане на труда" със ззавършено средно или висше икономическо образование. Вакантни места има и за лаборанти със средно или висше химическо образование. Документи се подават от 16 май 2017 г. в  Бюрото по труда в Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ми
    МИРО
    0 -1
    21:52, 17 май 2017
    Като трябват такива кадри,бизнеса да помага ,да ги отгледа и да си ги ухажва.Доколкото знам в единствената професионална гимназия в града ,въпросните кадри се произвеждат.Но кой им помага,нито държавата,нито бизнеса ,нито община Димитровград.Съхранете професионалната гимназия!Ще ви е изключително нужна!
Последни новини