От х:

Днес в x:

16-годишен задигна бус, спипаха незаконна кола и мотоциклет

16-годишен младеж от Харманли, обявен за издирване, е задържан за кражба на микробус, съобщиха от областната дирекция на МВР. След като местните криминалисти са го спипали, момчето признало, че преди месец откраднал микробус Пежо от Разград. Споделил, че автомобилът бил паркиран с оставени ключове. Придвижил се с него до Харманли и го изоставил в землището на село Рогозиново, където е открит от полицейските служители, обявен за издирване с телеграма от 14 април. Работата по случая продължава.

Вчера по обяд жандармеристи спрели за проверка лек автомобил Фолксваген на улица „Районна” в Харманли. Колата била с прикачено ремарке с натоварен в него мотоциклет Априлия. Зад волана на автомобила бил 36-годишен симеоновградчанин, който представил при проверката италиански талон за регистрация на мотоциклета. В него обаче бил посочен регистрационен номер, който не съвпадал с поставената на калника регистрационна табела. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

По същото време хасковските полицаи спрели край областния град лек автомобил Ситроен, шофиран от 35-годишен жител на село Брястово. Колата е била без регистрационни табели. Справка в системата показала, че Ситроена е с прекратена регистрация.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини