От х:

Днес в x:

МВР: отнето предимство е причина за катастрофата на „Раковски“

Изображение 1 от 3

    Отнето предимство е причина за вчерашната катастрофа на кръстовището между булевард „Раковски” и улица „Дунав” в Хасково, съобщиха от областната дирекция на полицията.

    52-годишният водач Митко Гьоргаков се спускал по булеварда с Фиата си и извършил маневра завой наляво към улица „Дунав” и отнел предимството на насрещно движещия се по булеварда мотоциклет Сузуки, управляван от 21-годишния Валентин Иванов. От удара, мотоциклетът с водача си падат на платното и Сузуки-то удря намиращата се на разделителния остров 82-годишна пешеходка Недялка Георгиева.

    Пострадалият мотоциклетист е с малък кръвоизлив в мозъка отпред, фрактура на нос, разкъсно-контузни рани на главата и тялото, контузия на корем, настанен в „Нервно-хирургично отделение“ на МБАЛ Хасково с опасност на живота. Пешеходката е с фрактура на 8, 9 и 10 гръден прешлен, контузия и рана на главата, настанена в болницата, без опасност за живота.

    Участниците в пътния инцидент са изпробвани за алкохол като пробите им са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      00
      001
      10 -7
      13:16, 17 май 2017
      Интересно удара е в предницата на колата.какво отнето предимство кви пет лева??????ако беше от дясно съм съгласен но в конкретния случай не.доста ама доста превишена скорост на мотора мисля аз
    • 2
      Ди
      димитрофффф
      6 -5
      15:37, 17 май 2017
      Ако този "герой" с маторя си беше направил труда да си сложи каска, сега нямаше да бъде със счупен нос и кръвоизлив в "мозъка"
    • 3
      Ма
      Мартин
      3 -3
      20:49, 17 май 2017
      001 ти малоумен ли си бе много ясно че удара ще е отпред тоя глупак като е завивал на ляво а мотоциклета се е движил направо къде ще е удара?
    • 4
      Hi
      Hi hi
      2 0
      21:58, 17 май 2017
      Така наречения граден прешлен светлозаре е торакален прешлен, незнам колко знаеш гръбначния стълб се разделя на цервикален торакален лумбален сакрален и коксигеален отдел или казано на разговорен шиен , гръден,кръс,и опашен които е обединението на сакрален и коксигеалния отдел.
    • 5
      Ав
      автомобелист
      6 -1
      22:48, 17 май 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 6
      Па
      Павлов
      0 0
      09:11, 18 май 2017
      Не че нещо, ама да знаете, че гЮргаков, не идва директно от Георги /Гьорги/, а от Гюрга, Гюрги. Така, че правилното писане /и произнасяне/ е ГЮРГАКОВ!
    Последни новини