От х:

Днес в x:

Хасковските улици под абитуриентска автомобилна атака

    Абитуриентите, които днес бяха тържествено изпратени от своите училища, малко по-късно яхнаха колите и атакуваха хасковските улици. Клаксони, свирки, викове и броене до 12 огласят централните булеварди на града, а екзалтирани зрелостници се подават почти напълно от люкове и прозорци на движещи се автомобили.

    Почти на всяко възлово кръстовище могат да се видят препускащите автомобили с накичени по прозорците им ликуващи абитуриенти. Това става въпреки предупреждението на полицията отпреди дни, че ще бъде засилен контролът в дните около баловете. От Пътна полиция специално предупреждат за опасността от надвесване през прозорците на колите, както и возене на предния капак. Оттам се заканиха да глобяват безкомпромисно. Още по-засилени ще са проверките в дните около 24 май, когато са абитуриентските балове.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ол
      оле
      42 -2
      14:59, 15 май 2017
      Поне са ги научили да броят до 12 децата. Похвално. Сега да ги закичат по едно актче за висенето по автомобилните прозорци. Номерата се виждат много ясно на мамините синчета. Докато не е станало късно, да говорят "Той беше много добро момче, ......". Както казах, недей си боже.
    • 2
      Ха
      Хасковлия
      32 0
      15:16, 15 май 2017
      Какви засилени полицейски проверки. Ако патрулка застане на кръстовището до Руската ще направи за няколко часа месечната норма актове
    • 3
      Чо
      Чобанина
      29 0
      15:45, 15 май 2017
      Симпатяги, радват се , ама рахатът им свърши, зорът им тепърва престои, когато трябва да се опраят сами :) Успех и много здраве от Ч0бан махала и по тихо с клаксоните, че чичо ви работи :)
    • 4
      Zo
      Zori
      13 0
      16:57, 15 май 2017
      Ха сега по един акт за без колан да е всичко кокто си му е реда
    • 5
      Се
      селезньов
      13 0
      17:30, 15 май 2017
      Зорич то хубаво с акта ама някой трябва да го направи -----а такива отсъству2ват
    • 6
      Не
      НЕКА
      2 0
      14:12, 16 май 2017
      Нека , бе , нека да се учат на безнаказаност още от първите стъпки в живота........И това поколение как ще има респект от държава и държавници?!?...Пъъълна анархия!
      XУчителите сигурно доволно потриват ръце ,че са се отървали и с "трепет" очакват следващата порция добри деца....
      Факт е , че масово възпитанието на децата е прехвърлено върху таблети , компютри , интернет още от ранна детскоградинска възраст и също е факт , че "каквото сме си посяли , такова ще жънем".....
    Последни новини