От х:

Днес в x:

Благотворителна кампания ще помага на наркозависими

Общински съвет за наркотични вещества и Превантивно - информационен център /ПИЦ/ Кърджали организират благотворителна кампания, чрез която ще бъдат подпомогнати млади хора, попаднали под наркотична зависимост. Акцията стартира на 9 май и продължава до 18 май. Тя минава под мотото „Когато правиш добро, дори да е малко, то никога не е напразно !”, съобщи Валентина Грудева, ръководител на ПИЦ Кърджали.
Целта е да се съберат трайни хранителни продукти / брашно, олио, захар, бобови култури , консерви / и хигиенни материали / сапуни, прахове/ , които ще бъдат дарени на терапевтичната общност за лечение на зависимости „Ретро – Надежда” в Пловдив.
Желаещите да се включат в кампанията могат да предоставят продуктите в сградата на Стария общински съвет / до Дома на културата/, стая 309 , етаж 3 – в Превантивно - информационен център. За информация тел. 0361/ 6 -41 43. 
Събраните дарения в рамките на акцията ще бъдат предадени лично от юношите при младежкия клуб към Съвета по наркотични вещества, придружавани от председателя на ОСНВ Сезгин Бекир. Идеята е не само да подпомогнем тези зависими хора, но и да ги срещнем с подрастващи от Кърджали, които да зададат своите актуални въпроси, допълни Грудева.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини