От х:

Днес в x:

Лукс и блясък в тоалетите на звездите на Мет Гала 2017

    От добре подбран списък с гости до впечатляващи дизайнерски рокли - Мет Гала не е парти като никое друго. И тазгодишното издание на благотворителното модно събитие определено не разочарова.

    В "Метрополитън опера" звездите се появиха с ефектни тоалети - от дантела и мрежи до голи гърбове и изрязани деколтета.

    Сред най-впечатляващите рокли бяха тези на Джиджи Хадид, Кендал Дженър, Блейк Лайвли, Риана, Кейти Пери и Ашли Греъм.

    Джиджи Хадид се беше спряла на златиста рокля на Tommy Hilfiger, докато по-малката й сестра Бела се появи в черно цяло боди на Alexander Wang.

    Сестрите Ким Кардашиян, Кайли и Кендал Дженър също привлякоха вниманието с избора си на тоалети. Съпругата на Кание Уест беше облечена в семпла бяла рокля на Vivienne Westwood, Кендал беше в оскъдна и супер секси мрежеста рокля на La Perla, а Кайли в златиста рокля на Versace.

    Дженър Лопес за първи път се появи на официално събитие с новия си приятел - Алекс Родригес. Певицата беше облечена в синя рокля на Valentino.

    Риана и Кейти Пери определено привлякоха вниманието към себе си, макар че попаднаха в класацията с най-лошите рокли на Мет Гала. Барбадоската певица се появи с къса рокля с обемна флорална декорация, дело на Comme des Garçons. Кейти Пери пък беше в червена рокля и було на Maison Margiela.

    Блейк Лайвли беше в компанията на съпруга си Райън Рейнолдс. Актрисата беше неотразима в златиста рокля с ефектен шлейф със сини пера. Бременната Серина Уилямс с гордост показа наедрялото си коремче в зелена рокля, дело на Versace.

    Тази година Селин Дион присъства за първи път на Mет Гала. 49-годишната певица беше в екстравагантна рокля в черно и сребристо на Versace.

    Източник: http://iwoman.bg

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини