От х:

Днес в x:

Как флиртуваме според зодията?

Какви са хитрините, които представителите на различните зодии използват, за да съблазнят обекта на желанията си?

Овен

Те знаят какво искат и как да го получат и също така обичат състезанието и конкуренцията.

Ако сме запленени от такава личност, трябва да имаме предвид, че както много страхотни оферти, тази също има ограничен период от време. Причината е, че харизматичният Овен има склонност бързо да гасне, ако няма прогрес, и да забрави каквото и да било, ако току-що сме се срещнали.

Телец

Телците са романтични и спокойни, докато съперникът им не ги предизвика.

Родените под този знак имат фин подход към флиртуването с обекта на техните желания. Те са щастливи да изчакат подходящия момент, за да направят своя ход. След като любовните съперници са отстранени, ухажваният от тях трябва да бъде подготвен за сериозна доза сладост.

Близнаци

Рецептата при тях е 2 чаени лъжички изненада + 2 супени лъжици с вкус на интелект. Разбъркват се заедно и се добавя вино за една наистина незабравима вечер. Ще има много задълбочени разговори и купища смях, така че трябва да се очаква неочакваното.

Разбира се, Близнакът търси точно това – той използва интелектуални тестове, за да види дали събеседникът му съответства на неговото ниво. Родените под този знак харесват едновременно стимулирането на ума и тялото.

Рак

Представителите на тази зодия са директни, ласкатели са и имат очарователна усмивка, макар това да се случва, само когато са абсолютно сигурни, че интересът им е споделен.

Те винаги следят заплахите за потенциалната си любов, но все пак използват забавлението като средство за отстраняване на такива съперници. Ракът е твърде любопитен по природа и това може да подразни околните.

Лъв

Те притежават превъзходство, което не може да се открие сред никой друг знак в зодиака. Лъвовете трудно могат да имат конкуренция, те са дръзки и егоистични, възхитителни и са способни с лекота да разговарят с много ухажори.

Лъвовете не обичат половинчатите неща, което е и причината да искат нещо дългосрочно и смислено.

Дева

Какъв друг би могъл да бъде техният стил, ако не мистериозен и срамежлив? Те са управлявани от Венера, което означава добра комуникация, най-често несловесна. Девата привлича интереса, но преследването от нейна страна няма да продължи прекалено дълго.

Девите излъчват естествена сексуалност и също така са интелектуални същества и според тези свои качества подбират и партньора си.

Везни

Везните оценяват плюсовете и минусите на любовния си интерес и решават дали да продължат или не, в зависимост от това кое надделява. Това показва тяхната аналитична страна.

След като получат зелена светлина, Везните стават привлекателни, директни и грациозни. Ако преценят, че обектът на желание е много интересен, те ще го преследват страстно и упорито.

Въпреки това, те могат да се радват и когато са в очакване. Родените под този знак са много красноречиви и също така са любопитни относно подробности за миналото, настоящето и бъдещето. Макар Везните да са въздушен знак, по природа те са страстни хора.

Скорпион

Той е комбинация от мощ, загадъчност и флирт. Скорпионът е сексуален и не се опитва да скрие това, както и майсторската си способност да флиртува. Представителите на тази зодия са много емоционални и със задълбочено мислене. Тези опияняващи страни обаче са и измамни в преследването на съответния обект. Защо мислите, че опашката им е толкова отровна?

Скорпионите знаят какво искат и как да го получат и използват всички средства, докато мисията не бъде изпълнена, макар че може да нямат план за действие към крайната цел.

Стрелец

Най-точната дума за родените под този знак е „безгрижие“. Те обичат да бъдат спонтанни и притежават онзи магнетичен характер. Стрелците обичат да бъдат душата на компанията, но обичат и да философстват. Стрелците често са директни във флирта и обичат приключенията.

Козирог

Те са здраво стъпили на земята, което едва ли е изненадващо, имайки предвид, че са земен знак. Козирозите флиртуват само с интелектуалци, така че може да приемат флирта като комплимент.

Каква е тайната на Козирога? Трябва внимателно да следим езика на тялото му. Понякога той е опасен за себе си, тъй като може да привлече грешните хора. Родените под този знак обичат да говорят за теми, свързани с дома, социалната обстановка и световните постижения.

Водолей

Те искат флиртуването да бъде гладко и безпроблемно и също така са остроумни, интелигентни и социални. Водолеите се открояват и не се страхуват да заявят своя интерес.

Склонни са да бъдат привлечени от свободни души. Представителите на тази зодия използват езика на тялото, за да завладеят и стимулират този, към когото проявяват интерес.

Те наистина обичат безпроблемното и гладко флиртуване, но не и до степен, до която да лъжат някого в очите. Водолеите са изключително честни.

Риби

Рибите са мистериозни, чувствени, задълбочени. Интересът им е насочен по-специално към сексуалността и въображението.

Те обаче са срамежливи и отнема време, за да се отпуснат. Но щом веднъж го направят, разкриват ново измерение на реалността с нови, вълнуващи, живи цветове. Дъгата е просто капка в океана в сравнение с това, което Рибите могат да предложат.

Те също така са грижовни и интелигентни и са способни да открият партньор чрез инстинкта си.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини