От х:

Днес в x:

Най-подходящите професии според зодията

Какво е общото между зодиите и кариерата? На пръв поглед нищо, но има професии, които буквално са създадени за определи знаци. На всяка зодия се приписват силни и слаби страни.

Овен
Овните са креативни, честолюбиви и справедливи. С тези качества могат да работят в областта на медиите, рекламата или архитектурата. Освен това Овните са родени лидери.

Телец
Телците имат всички предпоставки да се занимават с наука и техника, но освен това им върви във финансовите дела. Те са честни, надеждни, практични и търпеливи.

Близнаци
Близнаците обичат да бъдат предизвиквани. Те са оптимистични, интелигентни, пълни с енергия или обичат всички професии, заради които могат да пътуват и да обикалят света.

Рак
Раците са мили, изобретателни, грижовни и енегетични хора. Те са добри психолози и болногледачи, но и фантастични адвокати и учители.

Лъв
Чрез своята самоувереност, спонтанност, независимост и общителност Лъвовете честно се реализират на ръководни постове.

Дева
Девите са точни, прецизни, работохолици, но въпреки това са веселяци. Те са чудесни за техници, статистици и изследователи.

Везни
Дипломатични, кооперативни и шармантни са вродени качества на везните. Общуването с хората за тях е от огромно значение. Те са отлични адвокати, медиатори и администратори.

Скорпион
Скорпионите са мотивирани и изобретателни. Освен това имат голям интуитивен и аналитичен заряд. Силно ги привличат широкообхватни и мистериозни теми и затова им подхождат дейности в областта на научните изследвания, политиката и разследванията.

Стрелец
Стрелците са не само комуникативни и позитивни, а и одухотворени, етични и приключенци. В PR и маркетинг, социалната администрация или теология могат да проявят силните си страни.

Козирог
Всичко професии, които са свързани с математика и пари са направо измислени за Козирозите. Тяхната стабилна, отговорна, надеждна и целенасовена натура ги прави гениални IT-та, лекари или адвокати.

Водолей
Те са независими, иновативни и визионери. Най-подходящи за тях са професии, свързани с астрономия, фотография, компютърни технологии или дори въздухоплаване.

Риби
Смята се, че Рибите са чувствителни, великодушни и приятелски настроени. Затова работа в сферата на здравеопазване или социални дейности, както и в областта на изкуството, е точно за тях.

Източник: http://life.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини