От х:

Днес в x:

Елтън Джон поразен от "потенциално смъртоносна" бактерия, отменя концерти в САЩ

Сър Елтън Джон е бил бил поразен от "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция по време на турне и това го е принудило да прекара две нощи в реанимация и да отмени концерти в САЩ, съобщи мениджмънтът му, цитиран от Би Би Си.

Певецът се разболял в края на турнето си в Южна Америка миналата седмица и това го принудило да се върне във Великобритания за спешно лечение.

9 концерта, които е трябвало да се състоят в Лас Вегас и Калифорния през следващите две седмици, са отменени.

Сър Елтън се възстановява у дома.

В изявление на екипа му се казва, че инфекцията от този вид е рядка и може да бъде смъртоносна, но не се дават подробности.

"За щастие, медицинският екип на сър Елтън Джон установи бързо за какво става въпрос и лечението беше успешно. Очаква се той да се възстанови напълно, се казва още в съобщението.

"Толкова съм щастлив да имам най-невероятните и верни почитатели, на които се извинявам, че ги разочаровам. Изключително благодарен съм на медицинския екип за превъзходния начин, по който се погрижиха за мен", казва звездата.

Турнето му трябва да продължи до месец май 2018 г.

70-годишният певец има пет десетилетна кариера, в която е продал повече от 200 милиона копия, което го прави един от най-успешните изпълнители на всички времена.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини