От х:

Днес в x:

Димитровградчанин със сребърен медал от националния турнир по културизъм

    17-годишен димитровградчанин спечели вицешампионска титла в националния турнир по културизъм, който се проведе през почивните дни в панаирното градче в Пловдив. Светлин Николов е завоювал сребърен медал при юношите в категория до 70 кг.  Той се е състезавал при класическите културисти. Единадесетокласникът в СУ "Любен Каравелов" е възпитаник на СК "Кобра" - Стара Загора. Негов треньор е Тихомир Трифонов.

    На същото състезание преди година Светлин спечели пето място. Последва кампания за набиране на средства, който момчето да използва за своята подготовка. През август миналата година в Димитровград бе организирана благотворителна вечеря, на която бяха набрани 1 532 лв.  Подкрепа на Светлин и семейството му оказаха много хора - бизнесмени, приятели, както и шампионът в този спорт Добри Делев.

    Благодарности на всички, които са помогнали на Светлин да се доближи до мечтата си, отправят неговите близки. Пред екип на еТВ миналото лято момчето разказа за своя либюм спорт и за това, което иска да постигне.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини