От х:

Днес в x:

Учениците на проф. Ивайло Христов представят дипломния си спектакъл в Хасково, запознават зрелостниците с актьорската професия

Възпитаниците от актьорския класа на проф. Ивайло Христов ще представят през идната седмица дипломния си спектакъл и ще запознаят хасковските зрелостници с актьорската професия.

Спектакълът «Комедия от грешки» публиката в Хасково може да гледа в театъра от 19 часа на 27-ми април.

На 28-ми април от 9 часа абитуриентите от Хасково, които проявяват интерес към кандидатстването в НАТФИЗ, ще могат да получат ценна информация за това от извора.

За втора поредна година театралната академия популяризира висшето образование у нас чрез проекта «Учи в България, завладей света», чиято цел е кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи. Идеята е, да се предложи на зрелостниците достойна алтернатива, за да останат и да се развият, като пълноценни специалисти и личности в собствената си страна. Кандидат-студентите ще имат възможност да зададат своите въпроси на преподаватели от филмовия и театралния факултети - проф.Лилия Стоева, д-р Нина Алтъпърмакова, Мартин Киселов и гл. ас. Асен Терзиев. Предвидени са прожекции на студентско кино.

В пилотното издание на проекта, който стартира миналата година студентите и преподавателите от НАТФИЗ  посетиха 12 града.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини