От х:

Днес в x:

Шофьорът на катастрофиралия до гарата Сеат карал пиян

Изображение 1 от 4

    Шофьорът на лекия автомобил Сеат, който се блъсна в движещата се пред него Ланча на моста до жп гарата в Хасково, е карал пиян, съобщиха от полицията. Поради неспазване на дистанция и употреба на 1,97 промила алкохол, 25-годишният мъж от село Текето застигнал и ударил отзад Ланчата. При удара пострадал шофьорът на италианската кола – 39-годишен хасковлия, който е с перитонит в областта на корема. Настанен е в хасковската болница с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

    Несъобразена скорост, неправоспособност и алкохол са причина за пътен инцидент между селата Елена и Криво поле. Катастрофата станала с лек автомобил Фолксваген, зад волана на който бил 18-годишен младеж. Неправоспособното момче управлявало колата с несъобразена с релефа на пътя скорост и употреба на 0,95 промила алкохол, поради което загубило контрол и навлязло в насрещната лента. Там се ударил в насрещно движещ се Опел, управляван от 32-годишен харманлиец. От удара е пострадал неправоспособният водач, който е с фрактура на ляво ходило. Образувано е досъдебно производство.

    Междувременно шофьор без книжка си изостави колата и хукна да бяга при полицейска проверка на улица „Драган Цанков” в Харманли. След като водачът спрял, оставил колата и побягнал. При проверката е установено, че това е 25-годишен младеж от града, който е неправоспособен и в момента е с условна присъда за управление на автомобил без шофьорска книжка.

    През почивните дни е хванат и 24-годишен младеж от Свиленград да шофира колата си след употреба на 1,72 промила алкохол и без книжка.

    Haskovo.net



     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      66
      66666
      11 -1
      17:40, 18 апр 2017
      Ако почине човекът трябва да разстрелят изрода на площада
    Последни новини