От х:

Днес в x:

Засилен трафик по магистралите, оптимално полицейско присъствие в най-натоварените участъци

Увеличава се трафикът по автомагистралите "Люлин", "Струма" и "Хемус", където на места продължават ремонтните дейности. До 14 часа движението бе спокойно, но в ранния следобед става все по-интензивно. По-натоварено е движението в районите на Симитли, край Чирпан и за кратко - в отсечката след Ихтиман посока Вакарел на  автомагистрала Тракия, съобщават от МВР. Осигурено е оптимално полицейско присъствие в най-натоварените участъци.

От 14 до 20 часа днес е в сила забраната за движение на тежкотоварните автомобили над 12 тона по автомагистралите и част от републиканската пътна мрежа.

Органите на Пътна полиция реагираха на два пътни инцидента през денонощието, при които загинаха двама мъже. Преди 8 часа сутринта, край пътя в района на разклона за Лозен на автомагистрала "Тракия" бе открито тялото на мъж, жертва на пътен инцидент. По-късно бе установена самоличността му - 64-годишен, пешеходец, който е бил ударен в движение от автомобил. Продължават полицейските действия за установяване на обостятелствата по случая. Минути по-късно, в района на Жерково на автомагистрала "Хемус" мъж е бил ударен от пътувал в посока София автовмобил и е загинал на място, по първоначални данни двама са ранени. На мястото на инцидента бе извършен оглед и  създадена организация за нормално пропускане на трафика. Изясняват се обстоятелствата около произшествието.

Нормална е обстановката по гранично-контролните пунктове с Гърция. Няма струпване на автомобили, движението на преминаващите моторни превозни средства е без затруднения, съобщават от ГД "Гранична полиция".

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини