От х:

Днес в x:

Първи трейлър на новия епизод на Star Wars (видео)

Хиляди почитатели на "Междузвездни войни" се събраха на конференция в Орландо, Флорида, по повод 40-ата годишнина от появата на първия епизод от сагата.

За феновете имаше специална изненада - първия тийзър трейлър на предстоящия нов филм - Star Wars: The Last Jedi, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

В продължение на 2 минути и 12 секунди феновете на "Междузвездни войни" видяха, че в новия филм Рей ще се запознае напълно с цялата мощ на Силата, а няколко кадъра предвещават и зрелищни сцени на въздушни дуели.

Трейлърът възпламени интернет. Час след качването му в YouTube той бе изгледан почти 500 000 пъти. 

Името на новия филм от сагата бе разкрито на 23 януари. Режисьор ще е Райън Джонсън, който присъства на форума в Орландо. Пред участниците той разказа, че в новия филм от сагата ще има важен нов персонаж от женски пол, предаде Ройтерс. Кели Мари Тран ще изиграе ролята на Роуз, служителка по поддръжката в Съпротивата. Джонсън каза, че персонажът въплъщава идеята, че всеки може да се превърне в герой. 

Премиерата на филма ще е през декември. 

Участниците в конференцията отдадоха почит на актрисата Кари Фишър, известна като принцеса Лея, която почина внезапно през декември миналата година. 

На церемонията присъстваха Харисън Форд, Марк Хамил и дъщерята на Кари - Били Лорд.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Дарт Умрел - негър
    0 0
    10:46, 15 апр 2017
    Почитателите на сагата и почитателите на специални ефекти са две съвсем различни поколения. едното и до сега има навика да се замисля и може да зададе въпрос от типа "Защо не клонираха сит, а бандит?", а другото гълта химията на зрелището и хрупа пуканки. Тези "Д(р)исни" "продължения" не са за почитателите на сагата!
Последни новини