От х:

Днес в x:

Шофьори без книжка катастрофираха на кръстовище, раниха двама пешеходци

Двама неправоспособни шофьори катастрофираха на кръстовището между улиците „Асен Златаров” и „Неофит Рилски” в Харманли, съобщиха от областната дирекция на полицията. Сблъсъкът станал между мотопед Генерик, шофиран от 17-годишен харманлиец без книжка и лек автомобил Фолксваген с водач 29-годишен неправоспособен харманлиец. Мотористът не спрял на знак "Стоп" и отнел предимството колата. От удара са пострадали водачът на мотопеда и возещият се зад него 16-годишен младеж от село Стамболово, които са с охлузни рани по тялото. Настанени в болницата без опасност за живота.

При други пътни инциденти в Хасково пострадаха двама пешеходци. 53-годишна жена е блъсната на пешеходна пътека на улица „Георги Кирков” от 33-годишна водачка на лек автомобил Опел. От удара пострадалата жена е с охлузвания по коляното и навяхване на глезен. На булевард „България” на пешеходна пътека до Старата баня е 76-годишен шофьор на лек автомобил Фолксваген е блъснал 68-годишен пешеходец. Пострадалият е с фрактура на бедрена кост, без опасност за живота.

В харманлийското полицейско управление е заведено незабавно производство срещу пиян водач. То е срещу 58-годишен мъж от село Смирненци, управляващ лек автомобил Фолксваген. Той е участник в катастрофа с материални щети с друга кола. Тестване с „дрегер” отчело наличие на 2,36 промила алкохол. Задържан до 24 часа. В РУ Свиленград е задържан 60-годишен жител на село Железино, затова че шофира микробус Форд в срок на изтърпяване на административна мярка отнемане на шофьорска книжка. Водачът е задържан до 24 часа по започнатото бързо производство. В свиленградското управление е започнато и производство срещу 29-годишен водач на Шкода, хванат да шофира с 1,57 промила алкохол.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини