От х:

Днес в x:

Ресми Мурад поздрави здравните работници за празника им

За поредна година кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес по случай Международния ден на здравето и здравния работник до колектива на Многопрофилните  болници за активно лечение в Ардино и Кърджали, до филиалите на Центъра за спешна медицинска помощ в двата града, както и до индивидуалните практики за първична и извънболнична медицинска помощ.
„Този важен ден за Вас е повод за гордост, защото Вашите усилия са насочени към опазване на живота и здравето на хората и тяхното благоденствие. Надяваме се, че съществуващите проблеми в сферата на здравеопазването ще бъдат разрешени с необходимото уважение и почит към благородната Ви професия. Изразяваме нашата най-сърдечна благодарност и Ви поздравяваме по случай Деня на здравния работник. Приемете нашите поздравления и искрените ни пожелания за здраве и успехи в призванието Ви да помагате на хората.“ се казва в поздравителния адрес.


За МБАЛ „Ардино“ ЕООД поздравителният адрес получи управителя на лечебното заведение - д-р Гюнер Осман. На връчването присъства и част от медицинския персонал. Като най-млад общопрактикуващ лекар на д-р Кадир Мустафа и на д-р Емилия Персенска бе връчен поздравителен адрес за индивидуалните практики за първична и извънболнична медицинска помощ. А отговорникът на филиала „Спешна медицинска помощ” в Ардино, към Център Кърджали Сафие Карабашева получи също поздравителен адрес.
Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини