От х:

Днес в x:

Лъснаха парка на „Бяло море“ след наша публикация

Изображение 1 от 6

    Паркът на улица „Бяло море“ е почистен, съобщиха от община Хасково днес. Само около час след наша публикация вчера, в която читателка сигнализира, че паркът и детският кът са изоставени и занемарени, вече са лъснати, окосена е и тревата.

    На място вчера сутринта пристигнаха зам.-кметът Велин Балкнаски и зам.-шефът на общинско предприятие „Екопрогрес“ Гюнай Юсуф, за да огледат терена и да преценят какви действия да се предприемат за почистване на парка, за който се водят дела. Повод за съдебния спор е заповедта на кмета Добри Беливанов за изземване на парка, където има и заведение. Тя обаче се обжалва пред съда и все още решение по казуса няма. Въпреки спорната ситуация от кметството обясниха, че търсят вариант за ремонт на парка.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ан
      анализ на ланския сняг
      13 -5
      22:03, 31 мар 2017
      Ама защо заблуждавате народа?
      Това са елементарни селски спектакли - Дьдо работи и за вашия рейтинг, предварително се наговаряте какво да се случи и какво да се пише!
      Тия от общината не излизат изобщо от сгрдата ли, че чакат някакво си пасквилно сайтче да ги сезира, айде моля ви се!
    • 2
      Бе
      БЕЛИЯ И ГЪРБАВИЯ
      4 -1
      11:59, 1 апр 2017
      Разходете се по центъра, точно до мемори спира товарен камион на фирма микра и сваля безалкохолни на самата централна улица, за колелата оревахте орталъка че газели хора и нз кво а за камионите може, да трошат мрамор и квото е останало от прехвалените и вече изпотрошени плочки, и още пред библиотека христо смирненски, която също е в центъра има две ями трябва някой да се спъне и да се претрепе, тея велики общинари май летят не виждат че ще си изпотрошат краката хората, да не говорим за други места, например в началото на пазара има поне 10 плочки които не са залепени, на алеята където продават бабите и срещу банята също-сега става ясно че проблема не е бил в старата администрация, същите л.....а са и сегашните -няма управия-безмозъчни, тъпи и дебили! Ама дайте сигнали-ето даваме-ха да ви видя!
    Последни новини