От х:

Днес в x:

Книга за малки и големи пътешественици представят в Хасково

Блогърите-пътешественици Бистра, Наце и Петя ще представят първата си книга „Магията на пътуването: последвай местните“ в Хасково на 27 март. Те пристигат в града по покана на Туристически информационен център – Хасково. Представянето на книгата е разпределено в две части: за малки и за големи пътешественици.

Малките, (което не изключва и всички възрастни, който искат да се присъединят), са поканени във фоайето на Младежкия център в 11:00 ч. Пред тях Бистра и Наце ще разкажат за удивителните приключения, които са преживели. Ще споделят истории от различни дестинации и ще покажат автентични танци и тоалети.

В 17:30 ч., в офиса на Туристически информационен център – Хасково, ще се проведе втората част на представянето на книгата. Блогърите са подготвили интересни истории от магическия свят на пътуването. В книгата, която ще представят двамата автори, срещат читателите с впечатляващи личности от различните крайчета на света. От тях ще научим колко струва една мечта. Дали доминиканците имат рецептата за вечно щастие? Можеш ли да срещнеш сродна душа в огромния Китай?

Входът е свободен.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини