От х:

Днес в x:

Стефан Димитров: Ако искаме да я има България, да съхраним националната си идентичност!

    "Ако искаме да я има България, трябва да съхраним националната си идентичност и традициите, защото от българското по-хубаво няма!" – с тези думи водачът на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ за Хасково Стефан Димитров откри концерта „От българското по-хубаво няма“, който подари на гражданите на областта на 21 март – в навечерието на пролетта.

    Повече от 1500 души от региона посетиха събитието. Иначе голямата зала „Дружба“ в Хасково, не успя да побере всички желаещи да се насладят на изпълненията. Пълни с хора бяха дори стълбищата на залата.

    В концерта взеха участие Надя Казакова, която в началото взриви публиката с акапелно изпълнение на „Притури се планината“, ансамблите „Звездица“, „Китна Тракия“, „Южняци“, „Хорещенци“, „Златна Тракия“, ДВГ „Изворче“, Донна Латева, Тереза Желязкова и малкият талант Диян Делев. Водещ бе популярният актьор Красимир Ранков. Прозвучаха песни като „Кой уши байряка“, „Стоян на майка думаше“, „Питат ли ме де зората“, „Де е България“ и др.

    В двучасовата програма на концерта взеха участие общо 250 изпълнители от Хасково, Харманли, Димитровград и Минерални бани. 

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини