От х:

Днес в x:

Автобуси с изборни туристи пробиха до Кърджали

В момента блокада на границата с Турция няма, но снощи на автогарата в Кърджали в рамките на половин час дойдоха три извънредни автобуса с наши изселници в южната ни съседка. 
 
Хората не крият, че идват в България, за да посетят родните си места, но и за да гласуват. Собственикът на фирмата превозвач обясни пред Bulgaria ON AIR, че изпълнява редовни линии, но все пак хората не скриха, че предстоящият вот е причината да бъдат в Кърджали.

Служители на автогарата коментираха, че всъщност наплив на автобуси с т. нар "изборни туристи" би могло да се каже, че няма, защото предишни години е имало огромни задръствания.

Докато траеше блокадата вчера обаче, нито един автобус с изборни туристи не премина през нея.

Хората, които екипът на телевизията срещна на границата с Турция, са преминали легално и имат законово право да гласуват.

На автогарата в Кърджали личи силно, че има предизборна битка. Там се намира предизборният щаб на една от партиите, която е претендент за 44-ия парламент. Нейната партия пряк конкурент също е разположила огромни плакати.

Закриването на кампаниите и на двете формации предстои в петък - едните планират мащабен концерт с участието на известен турски изпълнител.


 

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Манол
    0 -1
    14:26, 22 мар 2017
    Ясно е, че на ДОСТ са пратили този изпълнител...
Последни новини