От х:

Днес в x:

Десант на Нова република,идват Трайчо Трайков и ген.Атанас Атанасов

    Водачът на листата на Нова Република в 9-ти МИР Радослав Милев кани симпатизанти на среща с Трайчо Трайков и Атанас Атанасов на 20 март 2017 г. от 15 часа в Конферентната зала на Хотел "Перперикон"" в Кърджали.

    Трайчо Трайков е роден в 1970 година в София. По произход е македонски българин.[1] Трайков завършва средното си образование в Първа английска езикова гимназия, София през 1989, а висшето – в УНСС със специалност „Международни икономически отношения“ през 1994. Впоследствие специализира по финансов анализ и мениджмънт в Австрия и Германия.

     Политиката на Трайчо Трайков като министър на икономиката, енергетиката и туризма се концентрира върху енергийните въпроси, и особено отстояването на българските национални интереси спрямо политиката на Русия.

    На президентските избори през 2016 г. се кандидатира за президент заедно със Съби Събев. Двойката е издигната от Реформаторския блок. 

    Атанас Атанасов е роден на 17 май 1959 година в село Батин, Русенско. Завършва право в Софийския университет „Климент Охридски“, след което е съдия в Русе (1987-1988) и прокурор в Разград (1989-1992). През 1992-1995 година оглавява районната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Разград, а след това работи като адвокат.

    През 1997 година Атанасов става за кратко секретар на МВР, а малко след това оглавява Национална служба „Сигурност“. На този пост се замесва по-активно с политическия живот, като на 10 декември 1999 година предоставя на министър-председателя Иван Костов списък с 226 имена от доклад за корупция.

    На парламентарните избори през 2009 година Атанасов не получава депутатски мандат, но през септември е назначен в Съвета на директорите на държавното предприятие „Информационно обслужване“ АД, където остава до август 2010 година., когато е освободен от Симеон Дянков. На местните избори през 2011 година става общински съветник в Столична община в групата на Синята коалиция. На извънредните парламентарни избори през октомври 2014 е избран за депутат от КП "Реформаторски Блок" (в която участва като представител на ДСБ) от два района - 1 МИР (Благоевград) и 23 МИР (София), като избира да стане депутат от 23 МИР.

    Това съобщиха от местната централа на Нова Република.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини