От х:

Днес в x:

Цветан Цветанов: нови 4000 работни места до една година в Хасковско

    Привличане на инвестиции за създаване на нови работни места в Хасковска област. Този приоритет изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който посети днес областния град. По време на обиколката си из града той имаше възможност да разговаря с граждани, които му поставиха въпрос именно дали има възможност за създаване на работни места.

    „Убеден съм, че всички усилия, които се полагат от Делян Добрев, от всички колеги - народни представители, областният управител и цялата местна администрация, е да могат да се привлекат инвестиции, за да се разкрият нови работни места. Това е най-важният приоритет“, каза Цветанов. Той  изрази увереност, че това може да се реализира само в рамките на тази година, за осигуряване на 4000 работни места с разкриване на новите предприятия, които ще бъдат изградени на територията на Хасковска област. „Убеден съм, че това са важни стъпки, за да можем да дадем силната надежда на хасковци, че действително ще има европейско бъдеще и за тях“, категоричен беше зам.-лидерът на партията.

    Като друг приоритет за развитието на Хасково Цветанов изтъкна продължаване на програмата за санирането. Той припомни, че имаше голямо забавяне от старата администрация в местната власт и изрази увереност, че настоящото ръководство и екипа, създаден от кмета Беливанов, и с помощта на Делян Добрев и с всички експерти, ще помогнат за по-бързото случване на това саниране за колкото е възможно повече многофамилни жилища. „Затова на 26-ти март, ако получим подкрепата, санирането ще продължи на територията на цялата страна и, разбира се, всички тези многофамилни жилища ще придобият съвсем друг облик", каза Цветанов. А Хасково заслужава да има такъв облик и енергийна ефективност, която да намали, сметките на всички обитатели в тези жилища. „Убеден съм, че това ще го направим със стабилно правителство, което през 2016 г. успя да направи 3.5 процента икономически ръст, да имаме излишък за първи път от 8 г. Да имаме икономически ръст, който да ни дава възможност 2018, 2019, 2020 г. да имаме възможност за брутен вътрешен продукт 120 млрд. и действително да постигнем по-високи доходи за българските граждани – минимална заплата 650 лв., средна работна заплата – 1 500 и разбира се увеличаване на пенсиите, съобразено с икономическия ръст, който съм убеден, че ще го има“, каза още зам.-председателят на партията. Той вметна, че първият етап от предпоставката за развитие на Хасковски регион е магистрала „Марица“, чието изграждане беше поето като ангажимент от кабинета Борисов-1 и беше изпълнен“.

    Цветан Цветанов беше придружен от кандидатите за депутати от Хасковска област – Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова, както и от кмета Добри Беливанов, членове на партията и симпатизанти. Те призоваха хасковлии да направят правилния избор на 26-ти, като предпочетат номер 11 в бюлетината, защото това е бъдещето не само на Хасково, но и на България. А ГЕРБ дава реалните решение за Хасково, за областта и за страната.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини