От х:

Днес в x:

Прическите от модния подиум тази пролет

    Фентъзи
    Emporio Armani, Gucci, Valentin Yudashkin, Emilia Wickstead SS 2017 доказват, че тази пролет трябва да проявите максимална фантазия, ако ще носите плитки. В резултат можете да получите прическа, която напомня премената на Ренесанса, или романтизма, но може и кибер пънк или техно.

    Асиметрия
    Дългият кичур, който закрива едната част от лицето се показа на дефилетата на Versace и Masha Ma, SS 2017. Носете го с не много ярък, но ефектен грим на очите.

    Възел с опашка
    Jenny Packham, Aquilano, Emilio Pucci SS 2017 показаха завързани на тила или по-високо, или асиметрично, гладки или по-небрежни кокчета с опашка. Важното в случая е да не се фиксира или скрива края на косата - той остава свободен

    Розови коси
    Оттенъците на розовото си остават привлекателни са дизайнерите и тази пролет. В различни нюанси те присъстваха в дефилетата на Marques'Almeida, Marc Jacobs, Ashley Williams SS 2017.

    Стил 80-те
    DKNY, Vanessa Seward, SS 2017 се бръщат към упадъчните и диви трайно къдрени коси от 80-те. непокорните къдрици, стърчащи във всички страни вървят с грим от тази епоха - ярко червило и сенки, подчертани вежди. Сещате са за старите снимки на Мадона, нали? Не е нужно химическо къдрене, ако възнамерявате да останете само една вечер в този стил.

    Мокър ефект
    Това е за смелите. На подиума с такива прически се появиха моделите на шоуто на Alexander McQueen, също и на Missoni и Sacai.

    Френска черта
    Плътната права черта на бретона, започваща от средата на главата видяхме при представянето на колекциите на Celine и Ungaro, SS 2017. Подходяща за широки скули и тъмни коси. 

    Ултракъс бретон
    Още един модна черта от ревютата на Lemaire и Rochas, SS 2017. Краищата са нарочно неравни, но не трябва да се подстригват специално - въпрос на подвиване е, и то без разресване.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини