От х:

Днес в x:

Поредица от срещи проведоха кандидат-депутати от ГЕРБ в димитровградските села

    Кандидатите за народни представите на политическа партия ГЕРБ Гергана Кръстева и инж.Деян Иванов проведоха поредица от срещи с жителите на селата Радиево, Бряст, Долно Белево, Злато поле, Национален бригадирски щаб и пенсионерски клуб "Раковски". На срещите кандидатите в листата на ГЕРБ-Хасково представиха програмата на  партията за следващ управленски мандат и ангажиментите, които ПП ГЕРБ поема към гражданите.

    "С вашето активно участие в изборите ще се противопоставите на страха и демагогията, която взема връх в някой кампании. Искаме хората да не се страхуват, а да се чувстват сигурни и защитени - от противодействието на битовата престъпност до социалната сигурност, която дават по-високите доходи. Ние сме дейни хора, които предлагаме реални решения.", каза Гергана Кръстева.

    В село Злато поле се чуха възгласи към кандидатите "Дайте малко популизъм!", на което Кръстева отговори: "Ние няма да обещаваме и да говорим неща, които няма да направим. Ще говорим само това, което реално можем да решим.".

    В Националния бригадирски щаб Васил Господинов и Георги Илиев ясно заявиха подкрепата си за политиката, която партия ГЕРБ провежда и намерението си да гласуват с номер 11 на предстоящите избори. Одобрението си към коректността на ГЕРБ изразяваха хората в залата или в лични разговори по срещите.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини