От х:

Днес в x:

Ридли Скот ще режисира „All the Money in the World” с Натали Портман и Джак Никълсън (?)

Наскоро Ридли Скот заяви, че иска да прави филми от вселената на „Пришълецът”, докато е жив (има идея за поне шест), че вече имат сценария на следващия написан и само чакат да видят колко пари ще донесе „Пришълецът: Завет”, за да започнат снимките.

Deadline съобщават, че Ридли Скот ще режисира драмата „All the Money in the World” по сценарий на Дейвид Скарпа, част от Черния списък за 2015, разказващ истинската история за отвличането на 16-годишния Джон Пол Гети III – внук на небезизвестния магнат Джон Пол Гети. Един от най-богатите хора (и като цяло фамилия) по онова време, Гети първоначално отказва да плати искания откуп от 17 млн. долара, въпреки молбите на майката на момчето Абигейл Харис, тъй като Гети III е известен с бохемския си начин на живот и с това, че често се шегува, че ще организира собственото си отвличане. Когато обаче се получава плик с косата му и отрязано ухо, нещата се променят.

Според Deadline Скот иска в ролята на Харис да влезе Натали Портман, а в тази на Гети старши - Джак Никълсън.

Ако всичко е наред, снимките на „All the Money in the World” трябва да започнат през май в Италия, веднага след излизането на „Пришълецът: Завет” по кината.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини