От х:

Днес в x:

Започна външния ремонт на Спортна зала "Младост"

    Ремонта на Спортна зала "Младост" стартира и отвън. Днес с помощта на багер бяха премахнати старите метални дограми на фасадата. Започна и външната изолация на сградата, която работници поставяха с помощта на специализирина техника.

    Строителните дейности вървят по график, коментира кметът Иво Димов. Обновено е фоайето на залата, което ще е на два етажа. Очакванията са залата да е готова в средата на годината.От началото на следващата седмица започва монтирането на новите седалки, информира Димов. Ще бъде направена нова ВиК и ел.инсталация, нова отоплителна и вентилационна инсталация. Ще бъде поставена и видео стена. 

    Припомняме, че средствата за ремонт на залата отпусна в началото на декември  2016 г. Министерски съвет. Те са под формата на целева субсидия в размер на 3 000 000 лв. В края на същия месец стартираха и реалните ремонтни дейности. 

    Покривът на зала "Младост" претърпя ремонт, тъй като част от него бе отнесен от силния вятър през ноември. Подменено бе и осветлението в залата. Община Димитровград представи идейния проект за ремонт още през май месец миналата година.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Не
      Не само
      9 -1
      11:52, 10 мар 2017
      Не се гледа само, че е представен проект, а трябва да се следят качествено изпълнение на СМР , вложените материали и точно изразходваните по предназначение средства. Назначените от вас хора не отговарят на тези изисквания. Като се почне от гл. архитект и до последния специалист гледат са-мо собствените и вашите интереси без да се интересувате от позицията на гражданите. Нямате ка-чествени специалисти, защото досега обектите започват да дават дефекти и се правят излишни до-пълнителни разходи. Инвеститорът трябва да бъде постоянно на обекта и да следи постоянно СМР, а не само да се слагат подписи.

    Още новини

    Последни новини