От х:

Днес в x:

26-годишен кечист вкара в болница таксиметров шофьор и духна яко дим

26-годишен професионален спортист от Свиленград вкара в болница с юмруци 60-годишен таксиметров шофьор след отказ да го вози в пияно състояние.

Младокът все още се издирва от полицията.

Побоят е станал в малките часове на неделята. Според официалното съобщение от полицията сигналът е подаден в 2,05 часа.

Таксиджията е частник, ползвал услугите на кол центъра на Джи ен ен такси. В събота вечер излязъл на работа, но не се закачил за връзката, за да си спести вноската, разказаха колеги на Кирил Милчев. Ако го беше направил, щяхме да реагираме бързо, а в този случай научихме едва в неделя.

Побоят е станал на площад „14 март”, където Милчев спрял на стоянката там да чака клиенти от нощните барове и казината там. Той отнесъл пердаха след като отказал на видимо пиян младеж да го качи в таксито и да го извози. Двамата се спречкали пред колата и клиентът започнал да налага шофьора. Очевидци разпознали нападателя като местен. За бияча се знае, че е спортист -занимава се с бойни спортове, но не в Свиленград, а напоследък се изявявал като кечист.

Колегите на пострадалия таксиджия коментираха, че побоят е станал пред очите на поне още десет таксиметрови шофьори от конкурентите, но нито един от тях не е реагирал да защити нападнатия.

Милчев е в болница с отоци по цялото лице и избити зъби.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Съ
    съд
    0 0
    10:59, 28 фев 2017
    На кечиста му се е....а мамата.Средна телесна,ще лежи.
Последни новини