От х:

Днес в x:

Две хасковски фирми спорят за боклука в селата

    Ценовите оферти на двете хасковски фирми, подали документи за почистване на боклука в селата в общината и отговарящи на условията, бяха отворени днес в кметството. Предложенията на двете дружества бяха отворени публично днес от 5-членна комисия с председател зам.-кметът Велин Балкански. Единият кандидат “Волф Милениум” ООД предложи единична цена от 8.50 без ДДС лева за обслужване на един бобър, а другият “Глобъл Клинър” ООД - 8.90 лв. без ДДС.

    Справка от търговския регистър става ясно, че първата фирма е регистрирана през 2008 г. и се управлява от трима съдружници Катя Петрова, Благовест Минков и Йовчо Кьосев. Другият претендент е регистриран през 2013 г. и се представлява от фирмите „Нео-титан“ и „Еко традекс груп“, а управител на дружеството е Величко Минев.

    Фирмата, която спечели обществената поръчка ще трябва да достави 1050 нови контейнери, които ще се обслужват от собствена техника. Събраните битови отпадъци ще се извозват до сметището в село Гарваново. Фирмата изпълнител ще трябва да събира и нерегламентирано изхвърлените битови отпадъци около контейнерите.

    Прогнозната стойност на поръчката е 2 350 000 лв. без ДДС, а продължителността е 5 г. Договорът на настоящата фирма изтича през юни тази година.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Зл
      Златния телец
      23 -2
      12:08, 24 фев 2017
      Величко Минев Хасковския ОСТАП БЕНДЕР -класически мошенник
    • 2
      Гр
      Град извън града
      13 -3
      13:30, 24 фев 2017
      А за Кенана кога ще проведат търг? Ние си плащаме такса битови отпадъци, а контейнери, кошове, бобри и тем подобни нито са слагали, нито мислят да слагат. Преди узунджовският селяк беше виновен, но за една година, нищо не се е променило,
    • 3
      НАШУМЕЛИЯТ след пресконференция на движение Гергьовдан полк. Величко Минев - шеф на хасковския филиал на Воинтех - ЕООД, премина в запаса. Според бившия ревизор Емил Димитров от Гергьовден Минев е злоупотребил с 80 млн. лв. от продажбите на гориво, закупено по ниски цени от Нефтохим. На 5 август полковникът подаде оставка. Мястото му вече е заето от 36-годишния зооинженер Стефан Стефанов. Според о. з. полковника историята, че е спекулирал с финансови средства на ръководения от него център, е била измислена от бившия шеф на управление Предказармена подготовка към МО о. з. ген. Борис Вакавлиев. Вярно е, че имам голяма къща, но продадох апартамент за 20 000 долара, заяви Минев. Освен това жена ми има проспериращ бизнес и печели много добре от производството на бутикови облекла - поясни полковникът.
    • 4
      Да
      Данс
      25 -3
      14:28, 24 фев 2017
      Величко Минев си отгледа един Пинчер и един Примат в лицете на Лилянов и Гаргов.Той буквално им е баща,пътеводна светлина в престъпния свят в който живеят. Все пак той изкара от наказателна отговорност на времето Лилянов от делото за контрабанда с един корумпиран военен прокурор.Той даде началото на тяхната кариера и от контрабанда и други криминални дейности изкупиха целия град.Сега се внедриха и в общината ,за по-лесен достъп до обществените поръчки.Реално човек няма къде да започне работа освен при тях.Същите хора платиха и на Делян Добрев местото му ОПГ Герб, и Бойко си взе парите и пикалото си стана министър на енергетиката от зарзаватчия.Една провинциална престъпна група си има лоби в парламента на ниво министър,това е истината.И вместо Данс,Прокуратурата и МВР да разследват и вкарат тези хора в затвора,Хасково умира задушен от корупция и безперспектива.
      • Мв
        МВР Пикчърс
        15 -3
        15:53, 24 фев 2017
        Какво ще разследват, ДАНС-Хасково се представлява от цифром и словом едно (1) момче което по цял ден си клати краката и ако го питаш какво е ценна книга ще те гледа като окапан.Комисарчето Ангел Цанков ГЕНЧЕВ е на почерпки с баница с основните заподозрени и неговите подчинени са навели глави.Трябва да дойдат хора от София от ДАНС,Икономическа Полиция,Прокурори от специализирана прокуратура и НАП ,инкогнито да ги разследват.Те така или иначе си сменят имената на фирмите през 2 месеца и перат парите през офшорки.Самото им присъствие в града задушава не само икономическата активност , но и независимостта на съдебната и административната власт.За такива като Лилянов,Гаргов и Минев в НК си има определение по чл. 93, т.20 Структурирано Трайно Сдружение на 3 или повече лица с цел да вършат престъпления.Вие сте си Организирана Престъпна Група от където и да ви погледне човек.
    • 5
      Te
      Ted
      12 -2
      14:57, 24 фев 2017
      Hе се притеснявай те, човека от снимка номер 2, ще им разкаже играта!
      • Тъ
        Търговец
        0 0
        22:08, 25 фев 2017
        Кой е тоя от снимката?
    • 6
      ЕН
      е няма такава държава
      8 -2
      19:52, 24 фев 2017
      тия новите събирачи на боклука имат удивителната способност в най-натовареното време да се пречкат на движението из града...и са много нахални ...сякаш само те са участници в движението.......
      във всяка нормална държава на запад ...а и на изток...боклука се събира вечер....разбрахте ли ....алоооо....боклучиите.....
    • 7
      71
      712845
      3 -3
      11:57, 25 фев 2017
      Какви глупости пишете тук, бе. Кога в Хасково боклук се е събирал вече. Винаги е било сутрин, като се е гледало да свършат до обяд. Да. В големите богати държави е вечер, но искате и да не спите ли спокойно, а на шум. Аман от гламави писания.
    Последни новини