От х:

Днес в x:

Богоровци наблюдаваха как работят димитровградските съветници днес

    Възпитаници на Профилирана езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" - Димитровград присъстваха по време на днешното заседание на местния парламент. Учениците имаха изнесе урок по предмета "Свят и личност" на тема "Централна и местна власт", обяви в началото на заседанието зам.председателят Юлиян Семерджиев, които ръководеше заседанието днес.

    Продължилата малко над 40 минути сесия в зала "Гросето" днес се оказа и една от най-спокойните. Заседанието протече без обичайните спорове и дебати в залата между представителите на различни сесийни групи. Почти липсваха и разпалени изказвания на съветници, с изключение на няколко уточняващи такива.

    Необичайната за съветниците сесия бе причината в края на заседанието кметът Иво Димов да покани отново богоровци да присъстват в зала "Гросето". "Такава спокойна сесия не е имало от 6 години", коментира димитровградският кмет.

    Благодарности за проведената среща на зам.председателя Юлиян Семерджиев с младите хора отправи съветникът Тодор Тодоров, който е и преподавател в Езиковата гимназия. Пожела на учениците в бъдеще да има възможност да се реализират в местната власт.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини