От х:

Днес в x:

Семейството на Синан дари 41 000 лв. за лечението на Ники

Семейството на Синан Мурад, момчето от Асеновград, което не успя да се пребори с тежко заболяване, дари останалите от благотворителните инициативи средства в негова подкрепа на други болни хора от града. Ден преди последната операция, която Николай Иванов претърпя в клиника в Навара, Памплона, семейството на Синан и по-точно неговият баща се е свързал с Ники, за да каже, че дарява 41 хил. лв. за лечението му. С тези пари младият мъж ще успее да покрие значителна част от своите задължения към испанската клиника, заради което неговото семейство е изключително признателно на семейство Мурад. Новината бе съобщена в групата за подкрепа на Синан в социалната мрежа. "Няма думи, с които да изкажа своята благодарност към семейството на Синан. Благодаря ви и поклон пред добрината ви", признателен е Николай.

16-годишният ученик в ПГ "Иван Асен II" премина през тежки изпитания, борейки коварна болест. Диагнозата му бе остеосарком на лява предмишница. Въпреки желанието на испанска клиника да му помогне и бързо събраните нужни средства от хора с големи сърца, Синан почина.

Николай Иванов се бори вече трета година с рак на дебелото черво с експериментално лечение в Испания. Част от него е безплатна, но самият престой там е изключително скъп, поради което набирането на средства за него продължава.

На Николай може да се помогне със съобщение с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777.

Средства се събират и в ОББ по дарителска сметка:

В лева: титуляр: Николай Владимиров Иванов

BIC UBBS BGSF № BG56 UBBS 8002 1088 4983 30

И във евро за Испания:

BIC CAIX ESBB № ES71 2100 3693 2120 0050 5550

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ер
    Ердото
    4 0
    22:05, 22 фев 2017
    Бряво на семейството. Страхотно постъпка.
Последни новини