От х:

Днес в x:

Дани Каназирева е водачът на "Нова Република" и в Пловдив, и в областта

Каназирева ще води листите на дясното обединение и в 16-ти, и в 17-и МИР. Кандидатите за народни представители на "Нова Република" ще бъдат регистрирани днес в районните избирателни комисии от представители на "Съюз за Пловдив" и ДСБ. В областната листа са включени представители почти на всички общини от Пловдивска област.

Дани Каназирева бе два пъти кандидат за кмет и постигна резултат, изпреварвайки кандидатите на повечето парламентарни партии. Досега "Съюз за Пловдив" е участвал само в местни избори. За първи път сега ще участва на избори за Народно събрание. "На първо място за мен са интересите на Пловдив и Пловдивския регион. За разлика от всички останали кандидати, нямам партийна централа, на която трябва да се подчинявам, което ми дава свободата да говоря и предлагам добрите решения за града и региона ни", подчертава самата Каназирева. Според лидера на дясната коалиция Радан Кънев: "Дани е истинският мажоритарен избор на Пловдив".

"Нова Република" ще представи всички свои водачи на листи в сряда в София. Откриването на кампанията обаче ще бъде в Пловдив.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини