От х:

Днес в x:

Ограбиха 8-годишно дете във вход на блок в Хасково

8-годишно момче е ограбено във вход на блок на улица „Единство“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на полицията. Детето е нападнато около 17 часа вчера от непознат мъж - слаб, висок, облечен със зелено яке и зелена шапка. Неизвестният принудил момчето да му даде таблета си и избягал в неизвестна посока.

През последните два дни е извършена кражба от автомат за кафе в Свиленград. Там неизвестен апаш е изкъртил вратата на машината и е свил 60 лева на монети.

През последното денонощие са станали още четири кражби в Димитровград. Неизвестни са се промъкнали в две къщи с общ двор през отключени входни врати. От едното жилище са задигнати 1000 лева, а от другото 500 лева, два часовника на стойност 400 лева и дамски златен ланец за около 2000 лева.

Неизвестни апаши са отарашили и два гаража в Бригадирския град. И в двата случая са разбити катинарите на вратите. От единия гараж са откраднати куфар с дрелка, ъглошлайф, консумативи за изработка на алуминиеви парапети и куфар с перфоратор със средла на обща стойност 600 лв. От другия гараж липсва велосипед на стойност 1000 лева.

По всички случаи са образувани досъдебно производство. Работата по залавяне на извършителя продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    12
    14 -32
    12:45, 21 фев 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
Последни новини