От х:

Днес в x:

Домусчиев призна: Слаб, слаб, много слаб мач на Лудогорец

Слаб, слаб, слаб, много слаб мач. Този коментар на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев ясно описа загубата 1:2 от Копенхаген, която намалява до нищожни шансовете за продължаване на осминафинал в Лига Европа. Все пак бизнесменът изрази плахи надежди за реванша в Дания след седмица.

"Голяма пауза. След тая пауза трудно се влиза в първенство. За съжаление, ние не можахме да влезем във важен мач по начина, по който трябва да влезем. Това не е отборът на Лудогорец. Надявам се за другата тоя отбор да изглеждам по съвсем различен начин. Това е ролята на треньорите – да анализират. Смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме – вече важи от резултата”, каза още Домусчиев след мача на „Васил Левски”.

И похвали Копенхаген. „Това е много сериозен отбор, сред 20-те най-добри отбори на Европа. Вие го казвате, аз съм чел от медиите. Много добре подготвен тактически. Виждате, че физически ни превъзхождат. Не само нашият отбор, въобще България винаги е играла трудно срещу шведи, датчани и въобще такива скандинавски отбори с такава физика. Може би последните 20 минути бяха така наши. Това до някаква степен доближаваше нашата игра. Да се надяваме, че мачът в Копенхаген ще е различен”.

„Случва се на всеки един отбор. Може би не е най-правилният пример, защото не може да се сравняваме с тях, но видяхте една Барселона, която е с огромен бюджет, как падна от ПСЖ. Виждате един Арсенал, който започна много силно в Англия, как падна от Байерн (Мюнхен). На всеки един отбор може да му се случи да не влезе в един мач по най-добрия начин и това да не е неговият мач. Това не значи, че ние ще променим нещо заради това”, каза още той.

„От един мач не може да се отива на вариант „Б”. Вариант „Б” – трябва да питате треньорите на Лудогорец. Със сигурност имат вариант „Б” и смятам, че ще го пуснат в Копенхаген този вариант”.

Загубата обаче не отклонява Домусчиев от целите - титла и нов пробив в Шампионската лига. "Лига Европа освен престиж не ни носи нищо. Има какво да надградим, то е ясно. Не може да стоим на едно ниво", добави босът на Лудогорец.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини