От х:

Днес в x:

Национален конкурс "Наследник съм на цар Иван Асен II"

За втора поредна година читалище "Родолюбие" в Асеновград обявява ученически конкурс за есе на тема "Наследник съм на цар Иван Асен ІІ". В конкурса могат да участват деца от 11 до 18 години от цяла България и българските общности в чужбина. Те ще бъдат разделени на две възрастови групи: 11 -1 4 години и 15 - 18 години. Всеки участник има право да представи едно есе, специално създадено за конкурса. Конкурсът е явен. Литературните творби могат да бъдат изпратени по пощата или на имейл. Те трябва да бъдат в размер до 2 стандартни страници /Times New Roman 12, разредка 1,5/, подписани с трите имена на автора и и да съдържат следната информация за него - рождена дата, училище, точен адрес, тел. за връзка.

Конкурсът започна днес в полунощ (в 01:00 часа, 17 февруари) и завършва в 00:00 на 2 март.

Произведенията, които ще се изпращат по пощата, да бъдат в 3 еднакви екземпляра и да се адресират до Асеновград 4230, обл. Пловдив, НЧ "Родолюбие-1873", за конкурса. Имейлът, който може да се ползва за същото е daficom@abv.bg.

Награждаването ще се състои на 9 март пред паметника на Иван Асен ІІ в Асеновград. Отличените автори ще бъдат уведомени предварително.

Източник: asenovgrad.net

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини