От х:

Днес в x:

Блясък и бляскави фалове на тазгодишните Грами (видео)

Изображение 1 от 6

    Бременната Бионсе блестеше и сияеше (буквално) по време на наградите Грами. Предлагаме ви още от блясъка и бляскавите фалове на грандиозното годишно шоу в Ел Ей, които точно сега взеха да заливат мрежата.

    Нощта на наградите не само показва най-големите постижения в музиката, но събира най-бляскавите хора от тази Индустрия, с най-новите им и най-модни тоалети. Зашеметяващи рокли и едва покриващи отделни части на тялото тоалети -  всичко може да се види тази вечер ... Когато казваме, че може да се види всичко, това е наистина всичко - от подаващата се под някакъв късичък топ гръд на Лейди Гага до гащите на водещия. Динамичното мъжко дуо 21 Pilots се появиха на сцената по без панталони, за да вземат първото си Грами за Най-добро Поп Дуо. С панталони би означавало да променят стила си, обясниха те в речта си, оставайки изцяло верни на стила си ... по боксерки..

    Обаче и водещият Джемс Кордън се появи по боксерки. Да, и човекът, който кара звездите да пеят в прословутата кола на неговото шоу също прие това "без панталони, няма проблем".

    Но мъжете по гащи, колкото и да са шокиращи, бледнеят пред чистата шоколадова плът на Бионсе, която се появи по блясък, бременна с близнаците.

    Във видеото можете да видите също JLO да пее от публиката, докато Бруно Марс изпълнява най-новия си сингъл “That’s What I Like”, но това е просто сладка картинка. За разлика от Адел. Тя взе три награди Грами и отказа четвъртата тази година. И тя напълно се обърка, когато започна трибюта на Джордж Майкъл. Спря изпълнението и помоли да започнат отначало, казват, че е направила невероятна интерпретация на песента му "Fastlove."

    Лейди Гага партнира с Metallica и това стана огнено изпълнение. Наложи се да пеят на един микрофон, заради фал със звука и това беше толкова възпламеняващо, колкото и пламъците на сцената.

    Когато Адел бе обявена за победител в двете номинации - Запис на годината и Албум на годината, всичко, което тя направи, бе да обяви Бионсе за свой идол.

    На черевения килим Рияна се появи с много оскъден топ, но това което виждате да се подава под него не са гърдите, а тауировката ѝ, май. Камерата хвана Риана да се наслаждава на съдържанието метално патронче в публиката и без да се интересува кой я е видял. Ако се вгледате внимателно, ще я видите да надига лъскавата плоска бутилка.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини