От х:

Днес в x:

BlackBerry представя новия си флагман

BlackBerry обяви официално, че ще представи своя флагмански смартфон BlackBerry Mercury от следващо поколение.

Макар да не е вече сред водещите производители на смартфони, компанията има верни фенове и нови такива. Първият Android смартфон на компанията -  BlackBerry® PRIV направи име някога при пускането му през 2015 г. благодарение на култовата BlackBerry физическа QWERTY клавиатура.

Устройството не се очаква да бъде официално обявено като BlackBerry Mercury, Mercury е вътрешно кодово име, дадено на устройството.

BlackBerry Mercury е с класическия дизайн на BlackBerry.

Както можете да видите, BlackBerry планира да обяви най-новия си смартфон (Mercury не се споменава) на 25 февруари в Барселона, преди MWC 2017.

Новият BlackBerry ще е метален и изглежда задния панел ще е карбонов. Характерната физическа QWERTY клавиатура се вижда на предния панел под 4.5-инчовия Quad HD дисплей. Операционната система е Android 7.0 Nougat. Смартфонът се очаква да има осемядрен Qualcomm Snapdragon 625 процесор, Adreno 506 GPU и 3 GB оперативна памет.

BlackBerry Mercury ще включва 18-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна, като се предполага, че ще е от същия висок клас и със сензорите, използвани в смартфона Pixel на Google. Вероятно ще има 32 GB или 64 GB вградена памет и слот за допълнителна. Скенерът за пръстови отпечатъци е вграден в клавиша за интервал на клавиатурата, припомня TechTimes. Батерията 3400 мАч, която не може да се изважда и USB Type-C порт за зареждане и пренос на данни завършват описанието на BlackBerry Mercury.
 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини