От х:

Днес в x:

Васил Найденов: Нахалният човек ме плаши, погребва много таланти

Родил съм се на площад „Славейков“, когато нямаше още фонтани там. Майка ми викаше: Грачиш като гарга, гледай си пианото. Тя беше оперна певица, спомни си обичаният изпълнител Васил Найденов по НТВ.

Нямам добър диапазон. Имах нормален гласов диапазан , който съвсем не ми е достатъчен, ако трябва да пея джаз. Магията е в импровизацията. Не съм спестовник. Щом загубих пари по толкова банки, значи не ме бива по парите много.

Мразя да се гледам. Наскоро по интернет  се видях, с едни пагони се правя на Майкъл  Джексън , скачам като заклан петел. Много е смешно. Известността дойде бавно. Много съм се търкалял по сцената. Нашето поколение ни научиха да не сме звезди. Правехме по 100 концерта в България, още толкова в Русия. Сега искат да ходят по колимите, няма лошо, но трябва да си го заслужиш.  Нас ни научиха да работим . Не съм минавал през трупове. Тази професия е доста гадничка . Ако разчитах на радиа, телевизии и министерство на културата.... Те имат едни редакторки, дето пият кафе, не са направили една песен, но могат други неща. И Пенка, трябва да реши дали да пуска ФСБ . Оказа се, че съм много теглен в Интернет.

Никога не съм избирал най-лесния вариант. Не съм се правил на Левски. Обичлив съм и продължавам да обичам хората, с които работя. Много плюех миналото . Човек винаги бърка, важното е да си го признае, поне пред себе си. Бяхме много крайни пред някои хора. Няма да си купувам хеликоптер, яхти. Возил съм се и на трамвай №1. Бил съм в една гримьорна с Тина Търнър . Много я харесвам и до ден днешен. Преди да излезе на сцената ходи като тигрово- леопардово животно. Всяко мускулче  говори. Тук Господ като давал, се е забравил.

Не ми харесва  днес липсата на почтеност и морал. Нахалният човек ме плаши. Той погребва много хора, които са талантливи. Никога не съм страдал, че нямам деца. Първата ми голяма любов трябва да е моята преподавателка.

Не сме безкрайно щастливи в личния си живот. Малко са хората, които са имали шанс да срещнат хора, които са ги разбирали и подкрепяли. Популярните не са много щастливи. Плача. Харесвам филми, в които могат да те извадят от равновесие. За Тодор Живков съм пял веднъж. Беше много смешно. Той стана да танцува с някаква жена. Не си взех апартамент след това. Искам да ме запомнят като честен и толерантен. Много не обичам да гледам как политици се правят на артисти.  Не  е лошо да си Васил Найденов, но не е чак толкова  хубаво. Известността има няколко медала. Не са само две страни.

Източник: http://frognews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини