От х:

Днес в x:

Военни извадили шофьора от обърнатия по таван и омачкан Мерцедес

    Трима военнослужещи са оказали съдействие при катастрофата по пътя от Димитровград към Хасково тази сутрин, когато шофьор обърна по таван лек автомобил Мерцедес. По време на инцидента, около 7:20 часа, младши сержант Христо Кюркчиев и редниците Даниел Господинов и Ангел Тончев от военно формирование 52740 Хасково от състава на Втора механизирана бригада пътували към областния град. Те видели катастрофиралата кола, веднага спрели и подали сигнал на спешен телефон 112, след което до пристигането на КАТ и Спешна помощ са помогнали на шофьора да излезе от колата и му оказали първа помощ. За щастие димитровградчанинът Николай не беше пострадал сериозно. С цел предотвратяване възникването на пожар един от военнослужещите влязъл във все още работещия автомобил, за да изгаси двигателя.

    Военнослужещите са съдействали и за безпроблемното преминаване на останалия пътен трафик, съобщиха от Българска армия.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Pe
      pepelanka
      39 -3
      17:21, 9 фев 2017
      Голямо БРАВО на тези момчета помогнали на този джигит тази вечер да им направи един курбан и да си купи друга кола и да видите как ще се съобразява тогава
    • 2
      Ru
      RUSSLAND
      10 -2
      18:04, 9 фев 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Бр
      Браво
      21 -1
      18:05, 9 фев 2017
      Браво на мъжете, Бог да ги благослови !
    • 4
      Бъ
      Българин
      12 -5
      22:06, 9 фев 2017
      Браво на момчетата! Но шофьора си е за затвора,карал като луд и си играе с телефона! Ако беше ударил някое семейство ,което кара децата си на училище какво щеше да е тогава? Такива по-добре да пострадат сериозно,за да разберат какво може да причинят на някого!!!
    Последни новини