От х:

Днес в x:

Нинова внесе 6000 подписа за "отличен 6" на изборите

Целта на "БСП за България" е да бъде първа политическа сила на парламентарните избори на 26 март.

Това заяви пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като внесе в ЦИК 6000 подписа за регистрация на коалиция "БСП за България" за участие на предсрочния вот.

Внесохме 6000 подписа за шестица, за отличен, заяви Нинова. 

По повод въвеждането на ограничение един депутат от БСП да може да е в парламента не повече от три мандата, тя заяви, че в листите ще участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови, силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа". 

"Уверявам ви, че ще има изненади", подчерта Нинова. 

Тя посочи, че Стефан Данаилов няма 12 години стаж в парламента и ще бъде водач вероятно на две листи.

Основни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики, отбеляза Нинова.

Като спечелим, ще ви кажем с кого ще управляваме, каза Нинова в отговор на въпрос за евентуална управленска коалиция след изборите.

"Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", каза още Корнелия Нинова.

Източник: dir.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ре
    реалист
    1 0
    12:35, 8 фев 2017
    Тази лъжкиня много си повярва да гледа и слуша речта на президента в Германия по три пъти на ден а не да плещи глупости повече от 35 депута няма да има в следващия парламент Тя ще бъде ударена от своите защото БСП както и ДПС са ООД и при тях всички са навързани с това решение до три мандата засегна много икономически интереси
Последни новини